Acceptarea Acordului de utilizare - Termeni si conditii

       Termenii Acordului de Utilizare descriu termenii si conditiile in care se utilizeaza web site-ul Businesshouse.ro. Acest Acord se incheie cu dumneavoastra, in calitate de Utilizator al site-ului si Businesshouse.ro

       Site-ul, serviciile si continutul Businesshouse.ro va sunt oferite dupa acceptarea neconditionata de catre dvs. fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile situate in acest document  NU folositi site-ul firmei si serviciile oferite prin intermediul lui. Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de acest site web constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

       Businesshouse.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a serviciului fara o notificare prealabila de aceea va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal.

1. Informatii despre site                                                                              .

       Site-ul web Businesshouse.ro este proprietatea firmei SC WEB INFO SRL, sediul social in Brasov, Str. 13 Decembrie, Nr.129, Jud. Brasov, Romania. Societatea WEB INFO este inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J08/2474/2007, CUI RO 22392835, numit pe parcursul acestor termeni si conditii: Businesshouse.ro. Adresa email de contact : office@businesshouse.ro

       Businesshouse.ro este un site orientat pe segmentul business to business si doreste sa devina o sursa de referinta pentru oricine activeaza in domeniul afacerilor, pentru cei in cautare de informatii si oportunitati noi.

       Parte din continutul site-ului va este oferit in mod gratuit, iar companiile au posibilitatea de a se inscrie in baza de date Businesshouse.ro pe termen limitat gratuit sau puteti avea acces la anumite servicii oferite de Businesshouse.ro in schimbul achizitionarii unor pachete de servicii sub forma de abonament. Businesshouse.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona fara preaviz accesul utilizatorilor in anumite zone ale site-ului si de asemenea sa refuze furnizarea unor servicii platite catre oricare utilizator in scopul protejarii intereselor firmei noastre.

2. Utilizatorul

       Utilizatorul reprezinta persoana care utilizeaza acest site precum si toate entitatile juridice reprezentate de aceasta persoana conform imputernicirii de fapt sau de drept. Orice Utilizator care completeaza un formular pe site oferind date (precum nume, adresa, numar de telefon si fax, adrese de email, detalii despre profesie, etc.) este Utilizator inregistrat al Businesshouse.ro. Fiecare utilizator inregistrat va primi un nume de utilizator si parola pentru accesul la propriul sau cont.

       Fiecare Utilizator se angajeaza si garanteaza ca informatiile trimise catre Businesshouse.ro pentru prezentarea pe site :

a. nu contin informatii si nu fac oferte frauduloase de produse, nu implica vanzarea obiectelor contrafacute sau furate, a caror comercializare este interzisa de legile in vigoare, nici nu promoveaza alte activitati ilegale;

b. nu sunt legate de vanzari de produse si servicii care incalca sau incurajeaza incalcarea sau violarea drepturilor de autor, marcilor inregistrate, patentului, secretului comercial sau altor drepturi de proprietate sau de publicitate si intimitate ale vreunui tert;

c. nu incalca vreo lege in vigoare, vreun statut, ordonanta sau regulament (inclusiv pe cele privind exportul, protectia consumatorului, concurenta incorecta, anti-discriminarea sau falsa publicitate);                                        

d. nu sunt calomnioase,defaimatoare, amenintatoare sau hartuitoare ;

e. nu sunt obscene, nu contin si nu implica pornografie sau marfuri sexuale sau orice alt continut si nu promoveaza materiale cu continut sexual explicit sau sunt daunatoare minorilor.                                                 

f. nu promoveaza discriminarea rasiala, sexuala, religioasa, etnica, a personelor cu dizabilitati, fata de orientarea sexuala sau de varsta;

g. nu contin materiale care reprezinta publicitate neautorizata sau hartuire, nu invadeaza intimitatea cuiva si nu incurajeaza conduita infractionala, daunele civile sau nu incalca in alt mod legea sau regulamentele;                 

h. nu solicita afaceri de la vreun Utilizator in legatura cu o activitate comerciala concurenta cu Businesshouse.ro;

i. nu contine virusi, coduri distructive sau alte dispozitive si care produc daune, intercepteaza sau expropriaza sisteme software si hardware, date sau informatii personale;

j. respecta rubricile destinate datelor de contact si nu posteaza link-uri in rubrica de prezentare fara acordul Businesshouse.ro. In cazul in care sunt introduse link-uri sau alte date fara acceptul Businesshouse.ro informatiile sau paginile pot fi sterse.

k. nu fac parte dintr-o strategie de fraudare a altor utilizatori ai site-ului sau in alte scopuri ilegale;

l. nu creeaza in alt mod daune pentru Businesshouse.ro si partenerii sai.

3. Tertii

       Anumite parti din continutul Businesshouse.ro afisate pe site sunt oferite sau prezentate de catre terti. Businesshouse.ro nu este autorul continutului tertilor, fie trimis de utilizatori anonimi sau furnizori platiti. Businesshouse.ro, managerii, agentii sau angajatii nostri nu au incheiat relatii comerciale cu acesti terti in scopul afisarii continutului tertilor pe site. Orice continut al tertilor intra doar in responsabilitatea celui care il furnizeaza. Businesshouse.ro nu raspunde de acuratetea, proprietatea, legalitatea sau exactitatea continutului tertilor si va fi exonerat in fata oricarui utilizator care foloseste continutul tertilor.

       In continuare, Businesshouse.ro nu raspunde de activitatile nici unui Utilizator desfasurate pe site si va fi exonerat in fata oricarei persoane prejudiciate in urma unor asemenea activitati. Va avertizam sa cititi termenii si conditiile de confidentialitate ale acestor site-uri inainte de a le utiliza pentru a cunoaste respectivele conditii de utilizare. Utilizatorul admite ca Businesshouse.ro nu controleaza asemenea web site-uri ale tertilor, nu le monitorizeaza si nu raspunde pentru aceste web site-uri, continuturi, produse sau servicii disponibile pe respectivele website-uri.

       Fiecare Utilizator se angajeaza si garanteaza ca a obtinut de la terti toate drepturile de autor necesare, licentele de marca inregistrata , de patent si aprobarile, sau autorizatiile si avizele referitoare la drepturile personale sau de proprietate ale oricaror terti cat si drepturile de personalitate si de intimitate pentru toate materialele si informatiile pe care le expune pe Site sau autorizeaza Businesshouse.ro sa le prezinte. Fiecare Utilizator se angajeaza si isi asuma raspunderea ca materialele sau informatiile pe care le expune pe Site sau autorizeaza Businesshouse.ro sa le prezinte si ca produsele aratate nu incalca drepturile tertilor, sau ca sunt expuse cu permisiunea celor care detin drepturile de proprietate respective. Fiecare Utilizator se angajeaza si garanteaza ca a obtinut dreptul de a fabrica, vinde, importa si distribui produsele pe care le ofera si le expune pe site si ca fabricarea, vanzarea, importul si/sau distribuirea acelor produse nu incalca nici un drept al tertilor.

4. Publicitate si promotii

       Businesshouse.ro urmeaza campanii publicitare si promotii atat prin bannere afisate pe site cat si prin mailuri trimise catre utilizatorii serviciilor Businesshouse.ro abonati. Odata cu inceperea folosirii facilitatilor si serviciilor puse la dispozitie, acordati Businesshouse.ro dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre Businesshouse.ro poate fi schimbat de catre WEB INFO SRL la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale campaniilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a respectivei companii. Sunteti de acord ca Businesshouse.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru pierderi sau prejudicii de orice fel, rezultate din astfel de relatii sau rezultate din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare de pe site.

5. Cum achizitionez servicii ale site-ului Businesshouse.ro?

       Businesshouse.ro - WEB INFO SRL vinde on-line serviciile - abonamentele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.epayment.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

       Puteti cumpara abonamentele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati abonamentul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Cumpara acum!"

b. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre WEB INFO SRL, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, WEB INFO SRL si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

        Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

6. Politica de securitate

       Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

       Abonamentele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ePayment. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – WEB INFO SRL si ePayment garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate ePayment" si "Politica de confidentialitate WEB INFO SRL" pentru mai multe informatii despre subiect.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

7. Metode de plata

       Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata sau microplati rapide prin SMS. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

       Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

8.  Proprietatea Intelectuala

       Reprezinta o conditie a accesului la Businesshouse.ro si utilizarii lui, sa nu folositi serviciul Businesshouse.ro  pentru a incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altora in nici un fel. Businesshouse.ro va anula conturile Utilizatorilor care incalca drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala ale altor persoane.

       Utilizatorii pot accesa acest site doar in interes personal sau in scopuri interne. Toti Utilizatorii consimt sa nu copieze, reproduca sau descarce informatiile, textele, imaginile, fisierele, baza de date sau listele accesate pe sau prin site in scopul revanzarii sau redistribuirii continutului site-ului Businesshouse.ro, corespondentei in masa (prin e-mail, posta sau altele), desfasurarii unei afaceri concurente cu Businesshouse.ro, sau exploatarii comerciale a continutului Businesshouse.ro. Se interzice extragerea sistematica a continutului Businesshouse.ro de pe site pentru a crea sau compila, in mod direct sau indirect, colectii, compilatii, baze de date sau directoare (fie prin procedee manuale, dispozitive automate, roboti, paianjeni) fara acordul scris din partea Businesshouse.ro.

       In conditiile in care dumneavoastra publicati continut protejat de drept de autor pe site-ul Businesshouse.ro, declarati ca:  

a. sunteti de acord cu acordarea unei licente neexclusive, gratuite, nelimitate in timp si spatiu catre Businesshouse.ro pentru continutul publicat de dumneavoastra pe site-ul Businesshouse.ro;

b. garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe site-ul Businesshouse.ro si exonerati de raspundere Businesshouse.ro cu privire la orice plingere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dumneavoastra si gazduit de Businesshouse.ro.

       Recomandam celor care se ocupa de inregistrarea companiei sa ofere informatii adevarate, exacte, actuale, cat mai detaliate. Devenind utilizator inregistrat, sunteti de acord cu introducerea datelor in baza noastra de date si autorizati Businesshouse.ro sa transmita aceste date altor utilizatori. Daca Businesshouse.ro are motive sa suspecteze informatiile oferite de un utilizator inregistrat ca fiind ireale, inexacte, incomplete poate suspenda sau anula contul fara preaviz.

9. Schimbari in cadrul site-ului

       Businesshouse.ro isi rezerva dreptul de a limita, refuza sau crea un acces diferit la site si la caracteristicile lui pentru diferiti Utilizatori sau de a schimba caracteristici, de a introduce altele noi, fara preaviz.

       Businesshouse.ro, isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul in care se va publica o noua versiune a acestor termeni implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

10. Informatiile publicate de Utilizator

       Informatia pe care dumneavoastra o publicati pe site-ul Businesshouse.ro despre Compania Dumneavoastra va fi folosita doar in concordanta cu prezentul Acord de Utilizare. Sunteti responsabil cu privire la prezentarea informatiilor intre-un mod corect si complet, cat si cu pastrerea acuratetii informatiilor de-al lungul publicarii informatiilor in cadrul site-ului Businesshouse.ro. Sunteti de acord si intelegeti faptul ca prin publicarea unor oferte de produse si servicii in sectiunile specializate ale site-ului Businesshouse.ro (Produse, Oferte, Colaborari), puteti intra in relatii comerciale cu alte companii care pot considera aceastea ca fiind oferte comerciale valide si obligatoriu de onorat, in conditiile specifice dreptului comercial. Sunteti singurul responsabil cu privire la corectitudinea si acuratetea acestor oferte si onorarea acestora.

11. Garantii si Exonerarea de raspundere

       Businesshouse.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Businesshouse.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor prezentului Acord de utilizare.

12. Forta Majora

       Businesshouse.ro, Parternerii sau Utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Businesshouse.ro. Aceasta exonerare include dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Businesshouse.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Businesshouse.ro, erorile de operare, etc.

13. Legea care guverneaza acordul

       Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti.

       Toate notificarile sau cererile facute catre Businesshouse.ro sunt valabile numai in scris si se vor trimite astfel : WEB INFO SRL, Str. 13 Decembrie, Nr.129, Brasov, Jud. Brasov sau prin email: office@businesshouse.ro. Toate notificarile sau cererile facute sunt considerate primite daca se poate demonstra ca Businesshouse.ro a primit comunicarea respectiva, sub forma fizica sau electronica.

       Prezentul Acord se supune legilor Romaniei indiferent de conflictul cu prevederile altor legi