Businesshouse.ro este un produs al SC WEB INFO SRL care se adreseaza tuturor utilizatorilor de Internet – cea mai rapida si moderna metoda de informare si cautare, interesati de activitatile, produsele, ofertele companiilor romanesti.


       Businesshouse.ro este orientat pe segmentul Business to Business si doreste sa devina o sursa de referinta pentru oricine activeaza in domeniul afacerilor, pentru cei in cautare de informatii si oportunitati noi. Businesshouse.ro cuprinde mai multe sectiuni adaptate in functie de domeniul de activitate al fiecarei companii, avand in structura sa posibilitatea de afisare a produselor firmei, a ofertelor de produse si servicii, cautarea de parteneri noi sau colaboratori.

       Businesshouse.ro are la baza o echipa tanara, dinamica, creativa care pune accentul pe calitate, nevoile clientilor si ale pietei. Scopul nostru este sa devenim un instrument important in dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

     

 Meniul „Companii”

In acesta sectiune, dupa selectarea categoriei principale de activitate si a subdomeniului dorit, companiile vor fi prezentate cu datele de contact, descriere, serviciile si produsele oferite de acestea, ofertele de produse sau servicii, cererile/ofertele de colaborari.

 Meniul „Produse”

Produsele companiilor sunt structurate pe categoriile principale de activitate si subcategorii. Paginile produselor contin descrierea, detaliile tehnice daca este cazul, fotografiile produsului cat si datele firmei care il pun la dispozitie.

 Meniul „Oferte”

Aici sunt cuprinse toate anunturile privind vanzarea, cupararea de produse sau servicii si de asemenea anunturile de tip discount care au un pret special fata de cel de oferta.

Meniul „Colaborari”

Aceasta sectiune cuprinde toate anunturile pentru cooperari, colaborari, parteneriate de afaceri intre firme sau persoane.