Web Info S.R.L. este  denumita generic in continuare BusinesHouse.ro. In calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.businesshouse.ro, acesta respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate. BusinessHouse.ro a compus aceasta declaratie de confidentialitate pentru a demonstra angajamentul nostru ferm in ceea ce priveste protejarea datelor dumneavoastra personale. Va rugam sa cititi cu atentie textul de mai jos al politicii de confidentialitate, inainte de a utiliza acest site. Utilizarea acestui site reprezinta acordul dumneavoastra ca Businesshouse.ro sa adune si sa proceseze informatii personale in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, nu utilizati acest site.

Businesshouse.ro isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau sterge din când in când oricare dintre termenii acestei politici de confidentialitate, dupa cum crede de cuviinta. Daca decidem sa modificam politica intr-un mod care va avea consecinte asupra dumneavoastra, vom afisa un anunt pe site-ul nostru timp de 30 de zile sau va vom contacta direct. Pentru modificari minore fara consecinte asupra dumneavoastra, este necesar sa reveniti periodic si sa recititi informatiile din acest site. Conditiile in care utilizati acest site depind de versiunea curenta a politicii de confidentialitate Businesshouse din momentul respectivei utilizari.

Definitii:

Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

Stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

Operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

Tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

Destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

Date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

Date de tip "persoana de contact" - date care includ numele, functia, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "persoana de contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

Date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

BusinesHouse.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.businesshouse.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "persoana de contact".

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

-        Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

-        Pentru a livra servicii precum stiri si evenimente sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.

-        Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.

-        Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

 

BusinessHouse.ro colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-ului, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. Businesshouse.ro poate folosi in cadrul Site-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

-        Pentru a imbunatati securitatea accesului.

-        Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

-        In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "persoana de contact" iar Businesshouse le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la BusinessHouse.ro in urma completarii formularului de inregistrare sau a formularului de contact.

BusinessHouse.ro poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale BusinessHouse , sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

Legaturi externe

BusinessHouse.ro poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului Businesshouse.ro, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de BusinessHouse.ro.

Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Web Info S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Web Info S.R.L.