Cum sa-mi inscriu compania?
 
       Primul pas este verificarea tipului de abonament dorit,  pentru a cunoaste implicatiile financiale si avantajele fiecarui pachet.
       Pasul al 2-lea este completarea formularului de inregistrare cu datele companiei cat si cu datele dumneavoastra de contact pentru crearea unui cont care ulterior va va permite modificarea datelor sau completarea lor. 
       Pasul al 3-lea este activarea contului din link-ul primit pe adresa de mail folosita la inregistrare apoi logarea in contul creat si completarea profilului companiei cu alte informatii.
 
In cazul in care doriti un abonament SILVER, GOLD, PREMIUM sau oricare din serviciile contra cost aveti posibilitatea de achizitie si plata prin transfer bancar/ ordin de plata.
 
       Dupa verificarea acestor date de catre administratorul site-ului veti primi un mail de confirmare si un link pentu a vizualiza modul in care datele companiei dumneavoastra sunt afisate pe site-ul Businesshouse.ro in varianta finala.
       In cazul in care nu dispuneti de timp pentru completarea acestor date contactati-ne pe mail : office@businesshouse.ro sau la tel : 0726.255.552 pentru a prelua noi aceste informatii.
 

De ce sa-mi inscriu compania?
 
       Informatiile pe Businesshouse.ro NU sunt restrictionate utilizatorilor site-ului. 
       Nu este nevoie de user, parola, de trimiterea de SMS-uri, de plata prin orice alta modalitate sau divulgarea unor informatii confidentiale pentru a vizualiza informatiile despre companiile romanesti inscrise. Chiar si pentru companiile care doresc sa apara in acest catalog online GRATUIT exista contul START. Pentru acest serviciu este nevoie sa postati un link catre site-ul nostru pe pagina frontala a site-ului dumneavoastra.
       Informatiile afiste despre compania dumneavoastra pot fi numeroase, bine structurate iar acest lucru poate face diferenta si ii poate convinge pe cei interesati sa va contacteze. Meniul site-ului este simplu la fel si cautarea.
       Nu aveti nimic de pierdut !