Solutie economica pentru scari de interior - Modelul Berlin

Written by: Adriana C.

Solutia economica pentru scarile de interior cu structura metalica o reprezinta modelul Berlin. Acesta este produs de Scari RO SRL din Medias, jud. Sibiu.

Structura scarii este din profil metalic rectangular. Profilul este ales in functie de forma, gabarit si locul de utilizare al scarii (casa particulara sau spatii publice). Scarile cu structura metalica – model Berlin sunt cele mai bune variante in ceea ce priveste pretul.
Acest model se poate construi in diverse forme: scari drepte, balansate, cu podest de odihna, cu laturi care nu au unghiuri de 90 grade, forme in unghiuri, etc.

granit-2.jpg  P1020242.JPG  P1020306.JPG
Treptele pot fi din lemn de fag, stejar sau artar in culoare naturala sau baituite in culori de wenge, nuc, cires, stejar antic, mahon, etc, din granit de diferite culori, trepte metalice din aluminiu, tabla striata sau chiar trepte tip gratar zincate termic.

Balustrada poate fi din metal cu mana curenta de lemn sau mana curenta de inox (mana curenta de inox este ceruta de obicei in spatii publice), balustrada complet din inox sau complet din metal. Se pot alege variante de scari cu balustrade cu balustri verticali sau orizontali. Sectiunea materialelor de la balustrade poate fi si ea modificata. La cerere se pot executa diverse modele cu sectiunile de material dorite – la comanda. Este o scara care respecta toate standardele de siguranta.

Mai multe detalii cat si alte modele gasiti pe site-ul www.scari.ro